Excite

Gamen op de Xbox 360

De Xbox 360 is een spelcomputer, ontwikkeld door Microsoft. Het is het vervolg op de XBox, die al erg succesvol was. De Xbox 360 beschikt over interessante opties, zoals XBox Live en Kinect. Ook zijn er enorm veel games die je kunt spelen.

Xbox Live

Xbox Live is de functie op de Xbox waarmee je het internet op kan. Je kunt met mensen van over de hele wereld spelen. Dat maakt het gamen nog uitdagender en je kunt ook leuke contacten leggen met mensen. op Xbox Live kun je ook leuke extra's voor games downloaden.

Xbox Kinect

Xbox Kinect is een manier om te gamen zonder controller. Het is een soort camera die bij je tv staat en die reageert op je bewegingen. Je kunt daardoor allerlei leuke spellen spelen, zoals dansen of sporten. Ook kun je een eigen huisdier hebben en het laten bewegen zoals jij op dat moment doet. Het aantal spellen met Xbox Kinect groeit nog steeds.Je kunt de Xbox Kinect spellen alleen spelen als je ook een Kinect hebt.

Spellen

Er zijn talloze spellen voor de Xbox te verkrijgen. Je hebt actiespellen, maar ook adventures, puzzles, sport- en kinderspellen. Het is mogelijk om spellen online te bestellen, bijvoorbeeld op Bol.com. Hier kun je ook tweedehandsspellen kopen en dit is vaak veel voordeliger dan de nieuwe games. Ook in veel gameshops in de grotere steden kun je Xbox spellen nieuw en tweedehands kopen. Of ga eens naar een speelgoedwinkel. Ook daar kun je genoeg mogelijkheden vinden.

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020