Excite

Zoek een mini vaatwasser tussen de aanbiedingen

Menig gezin beschikt vandaag over een vaatwasser. Het bespaart ons heel wat tijd en op het vlak van energieverbruik en milieuvriendelijkheid zetten fabrikanten vele stappen vooruit. Heb je weinig ruimte in je keuken, dan kan een mini vaatwasser voor jou een oplossing bieden. Waarop moeten we letten om de meest geschikte en goedkope mini vaatwasser in aanbiedingen te kiezen?

Voordeliger afwassen dan met de hand

Stonden we tot voor enkele jaren sceptisch tegenover de aankoop van een vaatwasser, dan is daar nu eindelijk een kentering in gekomen. Deze gewijzigde houding is het gevolg van het feit dat de producenten van vaatwassers steeds energiezuiniger en milieuvriendelijker vaatwassers op de markt brengen. Op de meest efficiënte manier gebruikt, is onze vaatwasser zelfs goedkoper dan wanneer we onze vaat met de hand zouden doen. Dan hebben we warm zeep- en spoelwater nodig. Voor een 'schitterende' afwas moet je het warme water minstens één keer vervangen. Zo gebruik je al snel minstens tien liter water, tegenover amper één halve liter voor de jongste generatie vaatwassers. Bij een mini vaatwasser wordt uiteraard rekening gehouden met het kleinere volume en is het dus verhoudingsgewijs even milieuvriendelijk.

Lager energieverbruik voor beter eindresultaat

Mini vaatwassers zijn dus opvallend energiezuinig en zijn stukken geruislozer. Tegenover dit mindere verbruik werd zowel het was- als het droogresultaat sterk verbeterd. De meeste vaatwassers zijn nu ook uitgerust met een uniek sproeisysteem, bestaande uit een tiental sproeiers met directe inspuiting. Deze zorgen voor een beter was- en droogresultaat. We moeten onze vaat ook nooit meer voorspoelen of achteraf afdrogen. Dankzij een ingenieus droogsysteem komt jouw vaat poederdroog uit de vaatwasser.

Prijzen mini vaatwasser

Om een idee te geven van prijs, de richtprijs voor een Exquit gsp 7bs varieert tussen 150 euro bij Coolsound tot 173 euro bij Sponsorwebshop. Zoek je een mini vaatwasser tussen de aanbiedingen, dan ben je natuurlijk nog goedkoper uit. Check daarom ook op Marktplaats om je kansen tot een waar koopje te vergroten.

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020