Excite

Zomerjassen outlet: outletwinkels online en in de winkelstraat

Ben je op zoek naar een nieuwe zomerjas? Ja? En je wilt niet teveel geld kwijt. Ok. Kijk dan is naar een zomerjas in de outlet. Bij outlets vind je niet altijd de laatste mode, maar wanneer je niet per se übertrendy door het leven hoeft te gaan, kun je er een prima zomerjas scoren voor weinig. Je vindt een zomerjassen outlet in de winkelstraat, maar ook online.

Outletshoppen

Het fenomeen 'outletshopping' is overgewaaid uit Amerika waar dit heel gebruikelijk is. In elke 'mall', een Amerikaans winkelcentrum, zijn wel outletwinkels te vinden. Het zijn winkels waar je met korting spullen kunt kopen. Soms wel tot 70% korting op artikelen. Vaak worden er merkspullen uit een vorig seizoen zo goed verkocht. Aan spullen uit een vorig seizoen heeft het merk immers niets meer.

Winkels

In Nederland hebben we een outletwinkelcentrum waar je een hoop voor weinig en met een goede kwaliteit kunt vinden. Dit is Bataviastad in Lelystad. In Bataviastad vind je merken als La Coste, Kuyichi en Hugo Boss. Dus voor een fijne merkzomerjas kun je hier prima terecht.

Daarnaast is er een outletmall in de grensstad Maasmechelen. Dit ligt in Belgisch Limburg, net over de grens bij Sittard. Maasmechelen kent hetzelfde concept als Bataviastad, dus woon je in het zuiden, dan is ook zeker Maasmechelen een goede optie om een zomerjas te scoren.

Online

Ook op het internet zijn heel wat webshops die outletspullen verkopen. Dit zijn vooral de webshops van de bekende merken, maar er zijn ook onafhankelijke webshops die allerlei merkkleding verkopen. Bijvoorbeeld de site dress-for-less.nl. Deze bieden het hele jaar merkkleding aan met een korting tot wel 70%.

Het loont om eens rond te kijken als je weet wat voor zomerjas je zoekt. Misschien is de jas in Bataviastad afgeprijsd nog zo'n 80 euro, maar online 50 euro. Je loopt wel een klein risico: je kunt de jas mislopen en dat is zonde.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020