Excite

Zomermode 2011 vrouwen: vrouwelijk, sexy en toch stijlvol

De zomermode 2011 voor vrouwen is moeilijk onder een noemer onder te brengen. De vrouwelijke zomermode wordt hoofdzakelijk gekenmerkt door een zelden geziene waaier aan stijlen, kleuren en modellen.

Ondeugende accenten met romantische trekjes

In de zomermode 2011 voor vrouwen zijn heel wat invloeden uit de muziek, en dan vooral uit de rockperiode merkbaar. Toch heeft de komende zomermode heel wat romantische trekjes. De zomermode 2011 voor vrouwen is boven alles vrouwelijk en sexy, maar tegelijk ook geraffineerd. Jurken met hoge splitten, blote ruggen en andere ondeugende accenten zijn de overige blikvangers. De modebewuste vrouw van vandaag straalt zelfzekerheid, klasse en stijl uit.

Blote buiken en ruggen

Modebewuste vrouwen laten opnieuw opnieuw hun buik en rug bewonderen. Het blijft echter steeds stijlvol, nooit vulgair maar toch steeds gedurfd en erotisch. Dit jaar is er geen gulden middenweg. De rokjes zijn in opmars, maar zijn ofwel ultra kort of lang. Ultra korte rokjes zijn er bij voorkeur in felle neonkleuren.

Jeans zijn gebleekt en vrouwelijk

Jeans blijven in de mode. De jeans anno 2011 zijn bij voorkeur gebleekt, donker en super vrouwelijk. Pantalons met een opvallend hoge taille uit de jaren zeventig, zijn terug van weggeweest, en worden ook steeds wijder.

Marino, indigo en geel nieuwe modekleuren

Zwart wordt als modekleur vervangen door alle tinten van blauw, met een voorkeur voor donker blauw, marine en indigo. Een kleur waarmee we dikwijls zullen geconfronteerd worden is fleurig geel.

Fijne accessoires

De grote en forse halskettingen en armbanden van vorig jaar zijn voorlopig verleden tijd. Deze maken plaats moeten plaats voor lange en fijne exemplaren. De mannelijke hoeden van vorig jaar hebben ook afgedaan. Flaphoeden zijn in en kunnen nooit groot genoeg zijn.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2019