Excite

Zonnebanken nieuw kopen

Zonnebanken nieuw kopen

Je kunt kiezen voor een tweedehands zonnebank, maar ook voor een nieuwe zonnebank. Het is dan wel een stuk duurder, maar je weet tenminste zeker dat je een zonnebank hebt die werkt en die volledig voldoet aan jouw eisen. Er zijn verschillende soorten zonnebanken die je kunt kopen.

Soorten zonnebanken

Je hebt de Sunmobiel, dit is een opvouwbare zonnehemel die heel compact is en ideaal voor mensen die geen ruimte hebben voor een grote zonnebank. De zonnehemel heb je ook. Deze kun je over het bed rijden en is dus een soort zonnebank, maar dan met slechts één schelp. En natuurlijk heb je de zonnebank zelf, waar je lekker in kunt liggen om een mooie bruine kleur te krijgen.

Soort lampen

Je hebt bij een zonnebank verschillende soorten lampen. Denk aan de uv-lamp en de HPA-lampen. Beide lampen hebben de mogelijkheid om je een mooie bruine kleur te geven, dus probeer voor jezelf na te gaan wat jij handig en praktisch vindt.

Veilig zonnen

Het is van groot belang om veilig te zonnen. Het kan namelijk gevaarlijk zijn wanneer je te vaak of te lang onder de zonnebank ligt. Zorg dus dat je niet overdrijft en je aan de voorschriften van de zonnebank houdt.

Zonnebank kopen

Een zonnebank kun je bij verschillende winkels kopen, maar ook online bestellen, bijvoorbeeld bij wehkamp.nl. Bekijk de functies van een zonnebank goed en controleer ook de prijzen. Heel veel succes met het vinden van een geschikte zonnebank die aan jouw wensen voldoet!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2018