Excite

Een mooi zonnescherm goedkoop kopen?

Zonneschermen zijn duur. Toch is het prettig om er tenminste één te hebben. Je kunt dan wel lekker buiten zitten, ook als het eigenlijk te warm is om vol in de zon te zitten. Ook beschermt een zonnescherm op dat soort momenten je schilderwerk. Hoog tijd dus om te kijken naar mogelijkheden om een zonnescherm goedkoop te kopen. Het is makkelijker dan je denkt!

Bezoek outlets

Als je graag een zonnescherm goedkoop wilt kopen, maar wél een voorkeur hebt voor nieuw, dan is een outlet het eerste dat je moet bezoeken. Outlets zijn fysiek te vinden, maar een grondige speurtocht via internet kan je soms sneller iets opleveren. Op Sundiscount.nl krijg je bijvoorbeeld 20% korting op mooie zonneschermen en bij Zonwering-knaller.nl zou je écht de allerlaagste prijzen betalen. Rechtstreeks bij de groothandel kopen kan je ook veel geld schelen. Via Fabriekshandel.nl schaf je goedkope zonneschermen aan tegen fabrieksprijzen.

Ga voor tweedehands

Zonneschermen zijn over het algemeen duurzame producten, zeker als ze gewoon netjes behandeld worden. Je kunt dus ook een poging doen om tweedehands zonneschermen op de kop te tikken. Het grootste gevaar hier is de maatvoering, die moet wel mooi uitkomen. Voor een zonnescherm heb je daarin echter ook wel wat speling, want een zonnescherm komt meestal aan beide kanten wat voorbij het raam uit en of dat nu tien of twintig centimeter is, maakt natuurlijk niet zoveel uit. Controleer bij tweedehandsproducten wel altijd goed of alles nog werkt én of er nergens iets doorgeroest is!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020