Excite

Koop je zonnescherm bij de Praxis

De meeste zonweringsspecialisten verdienen hun geld niet alleen met hun producten, maar ook met de bijgeleverde service. En natuurlijk is het prettig als je zeker weet dat je zonwering goed hangt, maar als je zelf ook handig bent, wil je daar waarschijnlijk niet veel meer voor betalen. Wat doe je dan? Een een zonnescherm van de Praxis kopen natuurlijk!

Doe het zelf

Een een zonnescherm van de Praxis is van goede kwaliteit. Bovendien heb je keuze uit een ruim assortiment. Of je nu voor terraszonwering gaat of voor markiezen, voor een traditionele vensterzonwering of screens; het kan allemaal. En je hebt niet alleen keuze uit verschillende soorten, maar ook uit verschillende kleuren en soms zelfs verschillende materialen. Het belangrijkste is dat je de maten goed opneemt. Als je niet precies weet hoe dit moet, kun je daarvoor een folder in de plaatselijke bouwmarkt halen. Kom je er dan nog niet uit, vraag dan een handige collega/vriend/familielid of ga toch naar de speciaalzaak.

Monteren

Na bestelling duurt het ongeveer tien werkdagen voor je levering binnen is. In de meeste gevallen krijg je een telefoontje en kun je het pakket ophalen. Dan is het tijd om te monteren. Neem hier de tijd voor en controleer altijd nog even voor de zekerheid de muur. Met name bij poreuze of gestucte muren is het raadzaam om een specialist te vragen. Dat is namelijk wat lastiger dan een 'gewone' muur. Controleer ook altijd of alle onderdelen erbij zitten en volg tot slot de montage-instructie nauwgezet op.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2019