Excite

Zwemschoenen voor je kind: veilig en comfortabel

Zwemschoentjes

Ze zien er een beetje suf uit, maar zwemschoenen hebben wel een belangrijke functie. Op het strand zorgen zwemschoenen ervoor dat je je niet bezeert aan stenen of koraal. In een zwembad glijd je met zwemschoenen minder snel uit. Hoewel zwemschoenen vaak niet als hip of modern worden ervaren, zijn er meer soorten en modellen dan je zou denken. Neem eens een kijkje op het internet en laat je verrassen door de vele leuke zwemschoenen die er tegenwoordig zijn voor een kind.

Gesloten zwemschoenen

Iedereen kent de typische, ouderwetse zwem sandaal. Een sandaal van plastic, te verkrijgen in verschillende kleuren. Op zich een praktische zwemschoen, maar volledig gesloten zwemschoenen genieten vaak de voorkeur. Deze zijn meer comfortabel omdat ze zich helemaal naar je voet vormen en er kunnen bovendien geen kleine steentjes tussen komen. Onder andere Rucanor verkoopt gesloten zwemschoenen. Je hebt deze zwemschoen overigens ook in een variant met UV bescherming. De schoen heeft dan een 50+ factor. Naast Rucanor, heeft onder andere het merk Beco ook dergelijke schoenen in z'n gamma.

Neopreen

Waterschoenen van neopreen genieten in het algemeen de voorkeur. Dit materiaal droogt namelijk zeer snel zodat je voeten weer snel droog zijn. Deze waterschoenen kunnen ook gemakkelijk op het strand gedragen worden, omdat ze volledig gesloten zijn.

Leren zwemmen

Er bestaan zelfs zwemschoenen die kinderen kunnen helpen bij het leren zwemmen, namelijk de zogenaamde BEPO. Deze schoen is een soort klapschoen waarmee kinderen sneller leren zwemmen. De schoen zorgt bij het sluiten van de beenslag voor een grotere zwemkracht. Kijk voor meer informatie op zwemschoen.nl.

Leuke modellen

Op waterschoentje.nl vind je verder veel leuke zwemschoenen voor kinderen. Vanaf ongeveer 10 euro heb je hier een leuke open of gesloten zwemschoen voor je kind.

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2018